condit-grupe

„CONDIT“ TRĄŠŲ GRUPĖ

”C O N D I T”  T R Ą Š O S

Šveicarų gaminamos mikrobiologinės trąšos CONDIT prieš keletą metų augalų augintojų gretose sukėlė tikrą revoliuciją. Tai visiškai natūralios, biologiškai aktyvios trąšos, pagamintos naudojant pieno išrūgas, organines medžiagas, organinę anglį ir ceolitą. Kad būtų atkurtas dirvožemio derlingumas, o derlius maloniai nustebintų, augalus šiomis trąšomis užtenka patręšti vos kartą per metus.
Sertifikuotas trąšas CONDIT galima naudoti ekologiniuose ūkiuose. Jos gerina dirvos struktūrą, taip pat padeda iš jos greičiau pašalinti sunkiuosius metalus, herbicidų likučius. Šiomis trąšomis patręštų augalų imuninė sistema stiprėja, iš aplinkos jie pasisavina kur kas daugiau azoto.
CONDIT trąšomis galima tręšti įvairiausius augalus: daržoves, vaismedžius, javus, veją, gėles ar dekoratyvinius augalus.
CONDIT galime naudoti kartu su mineralinėmis trąšomis. Tuomet mineralinių trąšų reikės mažiau, tačiau net ir naudojant mineralines trąšas bus optimizuota dirvožemio struktūra, dirvožemio mikroorganizmų sudėtis, gerės užaugintų maisto produktų kokybė.
CONDIT per sezoną pakanka patręšti vieną kartą, o kitomis trąšomis – 2-3 kartus.
Jeigu auginate daržoves, vaisius, uogas ar netgi gėles ne tik sau, bet ir savo vaikams bei anūkams, naudokite ekologiniams ūkiams sertifikuotas trąšas CONDIT“ – pataria mikrobiologijos mokslų daktaras Leopoldas Juknevičius.

skirtumai

Gamintojas:
www.condit.sk